Menyer 4/2 – 13/3

VINTERMENY/ WINTER MENU

Fisk- och skaldjurskroketter med laxromsås
Fish and shellfish croquettes with a salmon roe sauce

Hummersoppa och råhalstrad havskräfta
Lobster soup with a seared crayfish

Örtbakad torsk i musselsås med kålragu och Duchessepotatis
Herb baked cod with a mussel sauce, ragout of cabbage and Pommes Duchesse

Vit choklad- och yoghurtkräm, honungskaka samt rosmarinkokta lingon
Crème of white chocolate and yoghurt, a honey cake and lingonberries flavoured with rosemary

625:-

WAGNERS LYX/ MENU DELUXE

Wagners hummersallad med mild Parmesandressing
knaprigt bacon, rostade pistagenötter, pinjekärnor och gula russin
Wagner’s lobster salad served with a mild Parmesan dressing
crispy bacon, roasted pistachios, pine nuts and yellow raisins

Råhalstrade havskräftor med potatis- och tryffelpuré
Seared crayfish with a potato and truffle purée

Pocherad slätvarsfilé med Champagnesås

löjrom samt hummerfyllda kroppkakor
Poached fillet of brill with a Champagne sauce
bleak roe and lobster filled potato dumplings

Crème Brulée med citrusfrukter
Crème Brulée with lemon fruits

1095:-