VINTERMENY/ WINTER MENU
Fisk- och skaldjurskroketter med laxromsås
Fish and shellfish croquettes with a salmon roe sauce
Hummersoppa och råhalstrad havskräfta
Lobster soup with a seared crayfish
Örtbakad torsk i musselsås med kålragu och Duchessepotatis
Herb baked cod with a mussel sauce, ragout of cabbage and Pommes Duchesse
Vit choklad- och yoghurtkräm, honungskaka samt rosmarinkokta lingon
Crème of white chocolate and yoghurt, a honey cake and lingonberries flavoured with rosemary
625:-
WAGNERS LYX/ MENU DELUXE
Wagners hummersallad med mild Parmesandressing
knaprigt bacon, rostade pistagenötter, pinjekärnor och gula russin
Wagner’s lobster salad served with a mild Parmesan dressing
crispy bacon, roasted pistachios, pine nuts and yellow raisins
Råhalstrade havskräftor med potatis- och tryffelpuré
Seared crayfish with a potato and truffle purée
Pocherad slätvarsfilé med Champagnesås
löjrom samt hummerfyllda kroppkakor
Poached fillet of brill with a Champagne sauce
bleak roe and lobster filled potato dumplings
Crème Brulée med citrusfrukter
Crème Brulée with lemon fruits
1095:-