Festmeny

FÖRRÄTTER

Pankofriterade pilgrimsmusslor

med avocadoterrine, inlagd gurka, ingefärscitronette och krispig lök

Säsongens sparris med kallrökt lax i tunna skivor

med löjromshollandaise på nykärnat smör, krispigt surdegsbröd och smörgåskrasse

Toast ”Sjömagasinet”

med räkor, havskräftor och bohuskrabba vänt i Aquavitmajonnäs. Kalixlöjrom, inlagd rödlök och Danskt rågbröd

Konjaksdoftande hummersoppa

med smörstekt hummer och rotsellerimousseline

***

VARMRÄTTER

Smörstekt Kummelrygg

med krämig sås på toppmurklor och schalottenlökfräst bladspenat

Ångad rimmad hälleflundra

med krondillssmörsås, Kalixlöjrom, säsongens grönsaker och friterad sticklök

Ört och olivbakad gödkalvfilé

med ljus basilikasky, pinjekärnor och krämiga jordärtsskockor

***

EFTERRÄTTER

Klassisk créme brulée

på Tahitivanilj serverad med säsongens bär i Jamaicarhum

Cheesecake ”Special”

smaksatt med passionsfrukt, säsongens färska jordgubbar, krossade vaniljdrömmar och macadamianötter

Marängswish

på lakritsmaränger med limoncelloglass, färska hallon och pistageflarn

***

EXTRARÄTTER

Brillat-Savarin

med färska jordgubbar och vårt fruktbröd
98:-

Hasselbackspotatis

toppad med smetana, Oscietrakavar och finskuren gräslök
349:-

Tre mogna ostar

med tomatmarmelad och varm brioche
145:-

Grebbestadsostron ”Rockefeller”

2st Gratinerade
159:-

Canapé

med Kalixlöjrom och klassiska tillbehör
145:-

Vitlöksstekta Havskräftor

från Grebbestad ”Caesarstyle”
185:-