Boka andra upplevelser?

Vi brinner för att göra din upplevelse till något alldeles extra. Visst är en gastronomisk meny av högsta klass en upplevelse i sig. Men utmana oss så kan vi tillföra något som gör ditt besök magiskt.

Stora sällskap

Är ni ett större sällskap som vill träffas och äta och dricka gott? Vill ni bjuda in familj och vänner, eller ordna en företagsmiddag? Kontakta oss för specialmeny och alla detaljer runt ert besök. Härligt att få skämma bort er.

Chambre séparée

Om ni är ett sällskap som vill sitta lite för er själva. Kanske är ni företagsgäster eller ett kamratgäng som inte setts på länge och som därmed vill sitta lite ”vid sidan om”? Säg till i bokningen så ordnar vi en egen servering i någon av våra festlokaler, eller varför inte uppe i den övre våningen?

Har ni ett specialintresse?

Hur öppnar man ostron? Vi visar dig den bästa metoden! Ostronen tar ni som entrérätt. Vilka sorters chablis finns det och vad är typiska skillnader mellan olika orter & vingårdar? Tjänstgörande sommelier är med dig och ditt sällskap – förklarar och visar. Tillsammans skapar vi en härlig upplevelse.

Du kan välja mellan våra tre olika festmenyer:

 Se Festmenyn här.

Avbokningsregler:

För all förbeställd mat och dryck använder vi oss av följande avbokningsregler:

  • Vid avbeställning  3 veckor innan tillfället ska beställaren ersätta Sjömagasinet med 25% av värdet på beställningen.
  • Vid avbeställning 2 veckor innan ska beställaren ersätta Sjömagasinet med 50% av värdet på beställningen.
  • Vid avbeställning 1 vecka innan ska beställaren ersätta Sjömagasinet med 100% av värdet på beställningen.

Dags för gästspel på Sjömagasinet!


Leif Mannerström satte Sjömagasinet på kartan som en av Göteborgs toppkrogar under sina dryga 15 år som krögare. Den 13 och 14 oktober kommer han tillbaka och gästspelar med en specialkomponerad femrättersmeny.

Vi erbjuder tre sittningar/dag: kl. 12:00, 15:30 och 19:00. Välkommen att boka bord.

Menyn:

Mannerströms räkgalette med Kalixlöjrom

1/2 svensk hummer, vaniljbeurre-blanc, svartrotsjulienne

Ankleversoppa ”Leif Mannerström” ankleverbrulé och halstrad anklever

Smörstekt Hälleflundra, tryffelstuvad blomkål och madeirasky

Choklad och Marsipantårta med hallon, halloncoulis och hallonsorbet

Kaffe och sötsaker